27.10.2016

Sara 3v

Taas on mennyt tovi kun viimeksi olen kirjoittanut. Sara on ehtinyt täyttää vuosia, 3v!
Pidettiin pienet juhlat perheen kesken minne kutsuttiin, mun ja mieheni sisaruksia ja vanhempia ja Saran kummivanhemmat. Infektioriskin takia ei voi nyt pitää isompia juhlia, mutta sitten kun Sara on terve pidämme isommat juhlat. 
Sara sai kivoja lahjoja, ja yks niistä oli lahjakortti H&M:ään, niin kävin shoppailemassa Saralle uusia vaatteita:


Viimeksi kirjoitin kun Saralla alkoi hoitojakso sairaalassa, hyvin meni ja kotiin päästiin. Huomenna alkaisi taas toiseksi viimeinen sytostaattihoitojakso, En vielä tiedä alkaako, Saralle on kai puhjennu Enterovirus ja tänään verikokeissa katsotaan että onko se, Saralla on näppyjä ympäri kroppaa, mutta kuumetta ei ole ollut. Eli toivon mukaan pääsee aloittaa hoidot huomenna.
Sara on ollut väsyneempi nyt ja ei suostu nukkumaan omassa sängyssään lastenhuoneessa, Hän siis nukkuu nyt meidän huoneessa matkasängyssä ja herää öisin pari kertaa.

Me päästiin miehen kanssa leffaa pari viikkoa sitten, Käytiin katsomassa uutta Bridget Jonesia, oli kyllä hyvä elokuva. Ja siitä asti minulla on ollut kauhea vauvakuume. Enkä pääse siitä yli. Tahdon vauvan<3.
Kotiäitiydessä on se hyvä puoli että saan tehdä sitä mitä rakastan, eli sisustaa <3


Seuraatko jo Facebookissa kaksplussansivua? Jos et, Niin suosittelen seuraamaan, Sieltä saa vertaistukea asiaan kun asiaan. Ja sieltä löytää myös muita blogeja jota seurailla! :)4 kommenttia:

Kiitos kommentista <3