5.6.2015

Tällä viikolla..

..Miehel on ollu iltavuoroviikko, en vaan tykkää niistä. Koska, meillä ei oo autoo niin ei päästä mihinkää lasten kanssa muualle kun lähipuistoon. Puistossa ollaa vietetty paljon aikaa tällä viikolla, ulkona on ollu lämmin ja aurinkoista.
En myöskään tykkää iltavuoroviikoista koska mies nukkuu joka toinen päivä aamu 10 (se ei haittaa että nukkuu) ja se on aikaa pois lapsilta olla isän kanssa, Saralle ja Julialle isi on t ä r k e ä!!! Kysyvät monesti isin perään ja Julia jopa alkaa itkemään kun isi lähtee töihin, koska haluaa olla isän kanssa. :(


Mun uusi puhelin tuli postissa, Vaihdoin LG:stä takas Samsungiin, enkä enää ikinä vaihda pois Samsungia!! Nyt käytössä on Samsung galaxy S4 mini.



Ollaan siivoiltu (Lue: minä siivonnu ja lapset sotkenneet :D) vaihdoin kans uuden järjestyksen lastenhuoneeseen. Tytöt ovat muuten monena aamuna nukkuneet 8-9 asti :o Ihanaa että tummennusverho toimii edes joskus. Tänään tosin heräsivät 6 -.- Ja tottakai oli mun aamu nousta niittenkaa :D.


William on kokoajan iloinen ja tyytyväinen, hetkiä jolloin huutaa on todella harvinaisia, onneks!


Käytiin täs yks päivä tokmannissa katsomassa mattoja, mutta en löytäny mitää kivaa meille. Eli ei vieläkään mattoa. Oon jo kaua katellu, mutta en löytäny mieleistä.



William osaa jo hyvin pitää leluja kädessään ja viedä niitä suuhun, nyrkkiki on kokoajan suussa.



Vihdoin tänään alkaa viikonloppu! Tämän postauksen jälkeen aattelin katsoo jonku leffan ja odottaa ihanaa miestäni kotiin <3

Hyvää viikonloppua kaikille !


2 kommenttia:

  1. Tiedän tunteen. Tosin meillä on nyt pitkään Miehen työskentely tapahtunut ihan normiaikoina kun ei mitään suurempia kompastuskiviä (=remonttia, huoltoa tms.) ole ollut. Kyllähän ne tilastot taas jossain vaiheessa tapahtuu ja silloin todennäköisesti kiristelen hampaitani. Tosin meillä on toinenkin auto, ja pääsen liikkumaan lasten kanssa silloin kun meille parhaiten sopii - ja pakko ollakin, muuten jumittaisin aina täällä kotosalla ja todennäköisesti olisin hetken päästä hermoraunio.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä mies tekee jokatoinen viikko aamuvuoroa (06-14) ja jokatoinen iltavuoroa (14-22) ja joskus just iltavuoroviikkoina tuntuu että oon hermonpartaalla kokoajan... :/
      Yksin kökin lasten kanssa kotona. Onneks serkkuni on mammalomalla kans nii hän kyläilee välillä

      Poista

Kiitos kommentista <3