16.12.2014

Raskausviikko 31.

Tänään on tasan 30+0, eli enään tasan 10viikkoa laskettuun päivään. HUI!!
Ja tuntuu kun mitään en olisi saannu valmiiks laitettua pojalle. Mutta sekin johtuu siitä että Sara nukkuu edelleen meidän kanssa samassa huoneessa, mutta lähiviikkoina muuttaa samaan huoneeseen isosiskon kanssa. sit saan laitettua valmiiksi pojalle sängyn ja hoitopöytä nyt varmaan toistaiseksi jää makkariin, koska pojan vaatteet tulee siihen. Kunnes ostan siihen toisen lipaston vaatteille.

Musta on alkanu tuntumaan että tämä vauva olisi vielä perätilassa mahassa. Liikkeitä ja potkuja tuntuu vain puolesta mahasta alaspäin ja vessassa saa juosta kokoajan, kun tuntuu että hän istuu virtsarakon päällä. Ja täs yks päivä tunsin pyöreän pallon ylävatsalla keskellä - olisko ollu pää? Mä en oo näistä mikään ammattilainen vaikka jo kolmas tulossa. Huomenna onneksi neuvola, niin hän saa luvan vähän tutkia asiaa. Ja jos sattuis olee perätilassa, niin onneks on vielä aikaa ainaki kääntyä - eri asia mahtuuko ja suostuuko! :D



Mitään uusia oireita nyt ei ole - kai? Kaikki on oikeastaan hyvin ja välillä unohtuu että edes on raskaana :). Mitä nyt saa pissalla juosta ja maha on tiellä kokoajan mutta näin muuten.

Huomenna tulee sitten neuvolakuulumisia - vihdoin ja viimein!
Viime neuvolakäynnistä on KUUSI VIIKKOA! :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3